Jaaniöö aitab mööda saata Rednex

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Urmas Hännile
Copy
Rootsi tehnokantri lipulaev Rednex mängib Võsul 7 Taevas.
Rootsi tehnokantri lipulaev Rednex mängib Võsul 7 Taevas. Foto: http://en.wikipedia.org

Teisipäeva, 22. juuni õhtul kella seitsmest hakatakse Haapsalu linnusehoovis valmistuma jaanitule süütamiseks. Et aeg ei oleks igav oota, on kohale tellitud Rootsi tehnokantri lipulaev Rednex, meie kodumaistest bändidest sekundeerivad svenssonitele Eesti 90ndate parimatest parimad Mr. Happyman ja A-Rühm koos Cool D-ga. A-Rühm on seekord väljas vanadest äraproovitud lugudest koostatud kavaga, mille maiuspaladeks Cool D hitid.

Kui muusikud puhkavad, jõuab Eesti plaadikeerutajate raskekahurväe tund: tuld annavad Allan Roosileht, Märt Rannamäe ja Antti Indow.

Et jaanitule süütamisest kujuneks tõeline etendus, selle eest holitseb Müstika Maagiline Teater, kes pakub nii kõhutantsu, mustkunsti kui tulesõud.

Hoopis vara algab pidu noorele rahvale: päeval kella kahest viieni on linnuse lastepargis tasuta meelelahutusüritus mängude ja võistlustega: lauahoki, teatevõistlused ja täpsusvise, petank, joonistamine, saapavise ja palju muud. Muusikat teeb pidulistele ansambel Klots.

Tagasi üles