Malcolm Lincoln esitleb neljapäeval oma debüütalbumit

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loaded with zoul
Loaded with zoul Foto: Universal

Sel neljapäeval astub Rock Cafes üles sel aastal kõige rohkem kõneainet pakkunud uustulija Eesti muusikataevas – Malcolm Lincoln ja esitleb oma debüütalbumit «Loaded With Zoul».


Malcolm Lincoln astub üles spetsiaalses erikoosseisus, kontserdi erikülaliseks on Orelipoiss ning plaadimängijatel ergutavad rahvast Dr Love ja Vaiko Eplik. Rock Cafe uksed avatakse neljapäeval 3. juunil kl 20.00. Koha peal on ka võimalik osta soodushinnaga Malcolm Lincolni albumit «Loaded With Zoul» ning signatuuridki Malcolm Lincolnilt peale küsida.

Tule varakult kohale ja veendu oma silmaga, kas Malcolm Lincoln on «Eurovisiooni jaoks liiga hea» ja mis bändis peale Sireeni veel peidus on!

4. juunil rõõmustab Malcolm Lincoln Tartu inimesi klubis Plink Plonk ja 5. juunil esineb Malcolm Lincolni Rakvere teatrisaalis.

Hoolimata sellest, et Malcolm Lincolni lugu «Siren» Eurovisiooni lauluvõistlusel finaali ei jõudnud, on bänd ja plaadifirma Universal väga palju positiivset vastukaja saanud üle Euroopa – Holland, Prantsusmaa, Saksamaa, loomulikult meie Balti ja Põhjanaabrid, kus tuntakse konkreetset huvi nii artisti, tema plaadi kui ka võimalike esinemiste vastu. Tore, et ka kohalik publik ei lase ennast Eurovisiooni virvarrist mõjutada ja tarbib head muusikat, sest hetke müüginumbritele saavad lähedale vaid üksikud kohalikud sel aastal plaadi üllitanud artistid.

Malcolm Lincoln on värske elektroonilise popmuusika kollektiiv, mida iseloomustab hoolikalt, lausa täiuslikkuseni lihvitud sünkroonliikumine, galantsed kostüümid ja ansambli juhtfiguur Robin Juhkentali eriline hääletämber. Muusikakompanii Universal alt ilmunud debüütplaat on lettidel Baltikumis ja Sakndinaavias ning digitaalselt üle maailma.

Albumil «Loaded With Zoul» on 12 Robin Juhkentali kirjutatud lugu - elektroonilised vana-kooli mõjudega träkid, moodsam elektromuusika. Üldine kõlapilt on üsna erinev «euro-sireenist», sobitudes siiski samasse formaati, kuna toob kuulajani positiivseid vaibe ja on «loaded with zoul».
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles