Väikesed asjatundjad: presidendi vastuvõtule kutsub Edgar Savisaar

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikesed asjatundjad pajatavad presidendi vastuvõtust
Väikesed asjatundjad pajatavad presidendi vastuvõtust Foto: TV3

«Seitsmeste uudiste» väikesed asjatundjad arutlesid Eesti Vabariigi aastapäeva eel presidendi vastuvõtu teemadel.

Männiku lasteaia väikesed asjatundjad rääkisid, et tänu presidendile teavad inimesed, mida peab tegema ja millal on Eesti sünnipäev.

Presidendi vastuvõtu kohta leiti, et seal võetakse vastu presidenti ja peetakse pidu. Vastuvõtul on oluline söömine, pakutakse näiteks pulgakommi, krabisid, kuigi kõige enam armastavad külalised hernesuppi ja väikseid porgandiviile; samas võiks pakkuda ka suitsuvorsti, kuna suitsupääsuke on meie rahvuslind.

Asjatundjate seisukoht on, et presidendi vastuvõtule kutsub inimesed Edgar Savisaar. Kohale on palutud sugulased, naabrid ja valvurid, kes võtavad kinni kutsumata külalised ja panevad nad sajaks aastaks vangi.

Väikesed asjatundjad rääkisid ka sellest, mida vastuvõtule selga panna ning miks nimetavad mõned inimesed auväärset üritust pingviinide paraadiks.

Ühtlasi soovitasid lapsed, mida võiks presidendile kinkida ja mida nad ise presidendina teeks, et Eesti elu paremaks muuta – näiteks sööks torti või vahetakse eesti keele portugali keele vastu.

Väikeste asjatundjate mõtteid Eesti, lipu, vapi ja muu isamaalise kohta kuuleb ka esmaspäevases «Seitsmeste uudiste» saates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles