Rod Stewarti kontserdile tulid ootamatult müüki odavad lisapiletid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rod Stewart
Rod Stewart Foto: SCANPIX

Kuigi korraldaja on varem teatanud, et 12. juuni Rod Stewart kontserti saab nautida vaid kümnel tuhandel istekohal, tulid tänasest müüki ka paar tuhat seisukohta hinnaga 495 krooni.

 

Kallima istekoha ostnud inimesed ei pea muretsema, et seisupiletitega külastajad segaksid nende vaadet lavale, selgitas kontserdi pressiesindaja Reno Hekkonens, kuna seisukohtade ala tuleb istekohtade ala taha ja lava ette seisukoha piletiga ei saa.

Hekkonensi sõnul soostus Stewarti management kontserdi korraldaja ettepanekuga lasta müüki seisukohad, sest see annab võimaluse raskemal ajal muuta kontsert kättesaadavaks ka inimestele, kes kallimat istekoha piletit ei saa endale lubada. Seni on Rod Stewarti kontserdile müüdud istekohti hinnaga 795 -1995 krooni ja ka neid pileteid on veel mõnda sektorisse saada.

«Teisalt on korraldaja saanud palju järelpärimisi fännidelt nii Eestis, kui lähivälismaal, kes soovivad ennast vabamalt tunda ja mitte olla seotud istekohaga vabaõhu üritusel,» lisas Hekkonens.

Stewarti (65) näol on kahtlemata tegu kõrgeima klassi rocklauljaga, kes on ka üks väheseid, kes pole Eestis seni veel esinenud. Staar saabub Eestisse mais alanud maailmatuuri raames.

Lauluväljaku kontserdil, kus lava seatakse üles laulukaare alla, tulevad esitamisele Rod Stewarti karjääri kõik suured hitid. Artist toob kaasa oma suure produktsiooni ja ansambli ning teda saadab ligi sajaliikmeline meeskond.

Kontserdi piletid on saadaval Piletilevis ja Statoili jaamades üle Eesti.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles