Pärnu kuursaal pidutseb kolm päeva

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel aitab kuursaali sünnipäevapidu läbi viia Kapten Morgan isiklikult.
Reedel aitab kuursaali sünnipäevapidu läbi viia Kapten Morgan isiklikult. Foto: promo

Eeloleval nädalavahetusel tähistab Pärnu kuursaal oma järjekordset sünnipäeva, mille käigus astub Eesti suurimast kõrtsist läbi terve rida omanäolisi külalisi ja piletiraha ei küsita.

Kuursaali programmijuhi Urmas Lassi teatel algavad pidustused kuursaalis juba neljapäeva keskpäeval. Sellest ajast, 3. juunist on kuursaal taas avatud seitse päeva nädalas. Proovida saab uut menüüd.

Neljapäeva õhtul toimub karaoke lauluvõistluse finaal.

“22 parima karaokelaulja seast valime välja ühe, kes saab auhinnaks sularaha üle 10 000 krooni,” seletas Lass. “Laulda üks laul ja saada selle eest selline summa pole üldse paha. Žüriisse kuuluvad muusikast läbi imbunud mehed, diskorid Enno Lohu, Elmu Sadulsepp, Riho Pruul jt.”

Reedel, 4. juunil kell 20 esitleb kuursaali kõlakojas oma debüütalbumit “Lenna” Lenna Kuurmaa. Kontserdil lööb kaasa tänavusest tele-show’st “Eesti otsib superstaari” tuntud Marten Kuningas koos ansambliga Leegitsev Sidrun.

“Õhtusel peol saabub kuursaali Kapten Morgan isiklikult,” lubas Lass. “Maailmakuulsal kaptenil on kaasas kaunid naised, vaatide viisi rummi ja aaretekastid. Peolistel on võimalik panna oma õnn proovile, üritades aaretelaegaste avamist. Laegas avaneb, kui võti keerab.”

Peale selle on kõigil harukordne võimalus pääseda kuulsa kapteniga ühele pildile ja jõuda nii Captain Morgani Facebooki lehele. Samuti toimuvad reedel piraatlikult head võistlused Captain Morgani auhindadele.

Tantsupõrandal muudavad olukorra eriti pidulikuks ansambel Pasadenas ja DJ Enno Lohu.
Kuursaali laupäevane sünnipäevapidu on pühendatud Kannumeeste seltsi liikmetele. Nii loositakse laupäeval kuursaali Kannumeeste seltsi viie parima liikme vahel välja uhke punane roller.

“Heade mõtete ja parimate sünnipäevasoovidega saabub kuursaali meie vendkõrtsi Püssirohukelder majabänd,” nenstis Lass.

Sünnipäevale kohaselt toimuvad kuursaalis laupäevalgi lõbusad seltskonna- ja õllemängud. Sitkematele, julgematele ja kiirematele paneb auhinnad välja A Le Coq. Kuumadele neidudele ja naistele korraldab külma T-särgi võistluse Galliano. Saaremaa Viin saadab ilusamate kõhulihastega mehe ja naise festivalile “Reiu Rock”.

Kõigil kolmel päeval on pääs kuursaali südametunnistuse järgi. Kuursaal ei küsi piduliste käest piletiraha, vaid palub teha annetus Pärnu kodutude loomade varjupaigale.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles