Metroseksuaal Neigaus: õgisin ja jõin ennast valaskalaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi hiljuti jõusaalis treenides miniinfarkti üle elanud Eestimaa tuntuim metroseksuaal Vaido Neigaus plaanib vürtsikat comeback'i, siis pole tema tervis veel täielikult taastunud.  

Vaido: Hetkel tunnen ennast hästi... Aga alguses ei julgenud ma kiiremaid samme teha. Lihtsalt lamasin kaks päeva peale jõusaalis kokkuvarisemist voodis ja ema tõi mulle voodisse süüa.

Tegelikult olin ma üsna kurb, sest ma ei tahtnud, et ema mind sellisena näeb. Aga ema jääb emaks ja hoolitseb ikka oma kalli poja eest.

Nüüd püüan tõesti olla ettevaatlikum. Üritan mitte rahmeldada. Ma olen üldiselt selline inimene, kes rahmeldab ja hullult töötab oma heaolu nimel. Kuid nüüd pean natuke rahulikumalt võtma.

Ja eks see terviserike tekkis mul ka järsust tervislikust toitumisest ja liigsest trennist. Organism on kurnatud ja siis on just sellised tagajärjed.

Alkost ei ole ma täielikult loobunud, kuid miski ütleb mulle, et see on mõttetu... Kui, siis ainult natuke. Trenni teen täpselt nii, et ükspäev teen ülakehale ja teinepäev alakehale. Kordamööda, sest nii on  õige.

Aga millest siis ülekaalulisus ja minnalaskmine?

Ma olin kõigest eemal, sest möödunud suvetuuril õgisin ja jõin  ennast valaskalaks. Kuna ümberringi oli ainult pidu, siis loomulikult võtsin sellest osa. Aga mis ma sellest sain?  Nägin välja nagu vedel ja lodev sitahunnik.

Ma võtsin kümme kilo juurde ja seda maha saada oli väga raske. Ma kirusin ennast iga päev, et miks ma nii loll olin. Proovisin erinevaid dieete, kuid need ei aidanud üldse.

Lõpuks siis leidsin selle õige tee. Tervislik toitumine ja trenn. See aitas mind. Ja selge see, et organism oli kurnatud, kuid mulle oli minu välimus tähtis. Saagu mis saab! Pidin pingutama!

Mis edasi?

Hirm on ikka kusagil veel olemas, sest see tunne oli väga halb, mida ma tundsin, kui kokku varisesin.  Korraks käis nagu terve elu silme eest läbi.

Hetkel pean käima uuringutel ja arstid ütlesid, et parim ravi selle jaoks on puhkus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles