Rahvas nõuab «Rotte»!

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühikarotid
Ühikarotid Foto: Jelena Rudi

Suhtlusportaalis Facebook eksisteerib kommuun, mis nõuab populaarse noorteseriaali «Ühikarotid» naasmist ja mitte niisama, vaid lausa kaks korda nädalas.


««Ühikarotid» 2x nädalas, kui saame 10 000 fänni!» on kommuuni lipukiri ja see eesmärk on kuhjaga täidetud: täna hommikul kell 11.00 oli kogunenud juba 10 314 liiget.

«Mina ei teadnud sellest küll midagi,» ütles rotiseriaali produtsent Tuuli Roosma. «Ma loodan, et selle kommuuni algatas Olle Mirme või Urmas Oru Kanal 2st. Kui nemad selle taga on, siis ma arvan, et «Ühikarotid» tulevad kaks korda nädalas küll. Aga rohkem ei saa ma seda asja praegu kommenteerida.»

Algataja asjus Tuuli eksib, komuuni looja on hoopis 16-aastane Hegert Toomsoo. Hegert on üldse aktiivne noor mees: hoolimata sellest, et ta on kaasasündinud vigastuse tõttu sunnitud elama ratastoolis, unistab ta Eesti ratastooli-korvpallimeeskonna loomisest ja on aktiivne osaline MTÜs Hea Tegu.

«Oo, see on küll tore uudis,» rõõmustas portaalist kuuldes Heili Klandorf, Kanal 2 avalike suhete juht. «Aga sellest kommuunist ma küll varem midagi ei teadnud.» Ühikarottidel on ka oma ametlik Facebooki kommuun, kuhu kuulus tänase seisuga 6015 liiget.

«Hetkel ei oska me veel oma sügisest kava kommenteerida. Ootame kõigepealt ära, et «Ühikarotid» sügisel uuesti algaksid ja siis saame rääkida, mitu korda nädalas,» rääkis Klandorf. «100 protsendi kindlusega on sellest praegu veel vara rääkida.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles