Kontoritöötajad lippavad tänavail

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontoritöötajad jooksevad neljas linnas heategevuseks.
Kontoritöötajad jooksevad neljas linnas heategevuseks. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Heategevusjooks “Rat Race” toob nelja Eesti linna tänavatele ligi viissada kontoritöötajat.

“Rat Race” toimub tänavu mitmes osas. Ots tehakse lahti täna, 1. juunil Tartus ja Jõhvis.

“Rat Race’i” avapauk antakse täna kell 14 Jõhvis, kui kontorirotid alustavad kesklinnast jooksu kontserdimaja juurde. Heategevusjooks toimub mängude festivali raames, osavõtutasud annetatakse Tudulinna lastekodu uude majja kolimiseks.

Tartu “Rat Race” stardib kaks tundi hiljem, kell 16 Raekoja platsilt. Enne starti tantsivad Tartu linnapea Urmas Kruuse, 900 Tartu last, “Rat Race'i” osalejad ja linnarahvas kaerajaani.

Tallinnas on kontorirottide jooks esmaspäeval, 7. juunil kl 15 stardiga Raekoja platsilt. Vanalinna päevade raames toimuva heategevusjooksu patroon on Mart Siimann, kes annab jooksule stardipaugu. Jooksjate tuju hoiavad üleval Margus Vaher & Alkeemikud.

Tallinna ja Tartu “Rat Race'i” osavõtutasudega toetatakse juba viiendat aastat SA Eesti Lastefondi kaudu lastekodulaste õpinguid.

Rakvere kontoritöötajad kogunevad kesklinna reedel, 11. juunil kell 17, et joosta heategevuseks Rakvere linnapäevade raames. Osavõtutasudega toetatakse Rakvere sotsiaalabikeskuse lastepäevakeskuse lapsi.

Korraldaja JCI Estonia on heategevusjooksu “Rat Race” edukalt korraldanud üheksa aastat. “Rat Race” on USAst New Yorgist alguse saanud kontoriinimeste meelelahutuslik ja heategevuslik jooks linna südames.

Viieliikmelised võiskonnad saavad end jooksule kirja panna internetis www.raterace.ee.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles