Kuidas reageeris Patrick Stewart, kui ajaleht teda ekslikult homoks nimetas?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patrick Stewart ja Ian McKellen
Patrick Stewart ja Ian McKellen Foto: SCANPIX

Briti ajaleht The Guardian nimetas esmaspäeval ilmunud kommentaaris näitleja Patrick Stewartit ekslikult homoseksuaaliks.

«Star Treki» ja «X-Meni» filmidest tuntud staar võttis asja huumoriga ning kirjutas Twitteris: «Aga @guardian, mul on ju viis või isegi SEITSE heterosõpra ning me täiega joome õlut ja sööme grill-liha!»

73-aastane Stewart, kes abiellus tüdruksõbra Sunny Ozelliga mullu septembris, naljatas veel: «Noh, @guardian pakub vähemalt vaheldust... Vähemalt ei ärganud ma üles internetiuudise peale, et ma olen jälle surnud!»

«Rumal @guardian. Homoseksuaalsus ei nakka #LGBT inimestega aega veetes,» lisas näitleja, viidates tõenäoliselt oma heale sõbrale Ian McKellenile, kes on gei.

The Guardiani artiklis oli algselt kirjas: «Mõned geiinimesed, näiteks sir Patrick Stewart, arvavad, et näitlejanna Ellen Page'i kapist väljatulemise kõne oli uudisväärtuslik.» Ajaleht parandas hiljem, et lausesse oli sõna «gei» sattunud ekslikult.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles