«Troonide mängu» kääbusstaar: mind jõllitama jäänud mootorrattur kaotas elu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peter Dinklage
Peter Dinklage Foto: SCANPIX

Menusarja «Troonide mäng» üks staare on kääbuskasvu Peter Dinklage, kelle pikkus on vaid 135 sentimeetrit.

44-aastase näitleja sõnul jäävad inimesed tänaval ja muudes avalikes kohtades sageli jõllitama, edastab Daily Mail.

«Üks juhtumitest lõppes väga õnnetult. Nimelt jäi mind Los Angeleses vaatama üks mootorrattur, kes sai surma,» lausus Dinklage.

Dinklage mängib HBO poolt toodetavas seriaalis Tyrion Lannisteri.

«Olin Los Angeleses jalutamas mööda Melrose Avenue`d. Siis ilmus üks mootorrattur, kes  oli umbes 180-sentimeetrine ja ta ei saanud minult oma silmi pööratud. Ta jäi mind vaatama ja sõitis autole sisse. Ta hukkus silmapilkselt. Olin viimane inimene, keda ta enne surma nägi,» meenutas kääbuskasvu staar.

Nähes õnnetust jooksis näitleja lähedal asuvasse kohvikusse ja palus kiirabi kutsuda. Ta läks õnnetuspaika tagasi, kuid kahjuks oli mootorrattur surnud.

Dinkelage sõnul tundis ta selle hukkunuga hingelist sidet, kuna ta oli viimane, kes selle mehe silmadesse vaatas.

«Mingil hetkel tundsin, et olen ainus inimene maailmas, kes sai tema surmast aru. Oli hetk vaikust, enne kui saabus politsei ja kiirabi. Just sel vaikusehetkel olin mina temaga ja jätsin hüvasti,» meenutas näitleja.

Dinkelage`i sõnul ei vastuta ta selle eest, et mootorrattur hukkus.

Näitleja kinnitusel on enamasti ta fännid viisakad ning see drastiline juhtum on seni ainulaadne. Enamik inimesi tahab temaga lihtsalt koos pilti teha, mitte ta kasvu, vaid «Troonide mängu» rolli tõttu.

Seriaal «Troonide mäng» (Game of Thrones) põhineb George Martini romaanisarjal «Jää ja Tule laul». Alates aprillist jõuab vaatajateni selle sarja neljas hooaeg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles