Skandaal! Clazz läks päevapealt pankrotti?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Clazz kutsus suvisel õhtul sõbrad külla, tutvustamaks viski mitut erinevat nägu: nii näiteks pakuti mekkimiseks viskifännist restoraniomaniku Auri Hakomaa erinevatelt rändudelt pärit leide, räägiti viski ajaloost ja olemusest.
Clazz kutsus suvisel õhtul sõbrad külla, tutvustamaks viski mitut erinevat nägu: nii näiteks pakuti mekkimiseks viskifännist restoraniomaniku Auri Hakomaa erinevatelt rändudelt pärit leide, räägiti viski ajaloost ja olemusest. Foto: Toomas Tatar

Elu24 toimetusele saabus vihje, et Tallinna vanalinnas asuv Auri Hakomaale kuuluv restoran Clazz on sulgenud päevapealt uksed ja läinud pankrotti.

«Eile oli veel kõik korras, ühe töötajaga sõlmiti koguni leping ning korraga paar tundi hiljem teatati, et koht läheb kinni,» rääkis allikas Elu24-le.

Lisaks on linnas läinud levima ka jutud, et tegemist on kohaga, kus on teenindajatesse väga halb suhtumine ja paljud töötajad on rahulolematud.

Eelmise aasta novembris lahvatas skandaal, et Clazzil on probleeme muusikutele arvete maksmisega ning mure olevat siiamaani õhus olnud.

OldeHansa/Clazz juhatuse nõunik Victoria Punga keeldus Elu24-le hetkel kommentaari andmast ja palus saata küsimused meilile, et neile hiljem vastata.

Teadaolevalt anti pankrotiavaldus sisse eile.

Täna saatis Auri Hakomaa ka oma töötajatele kurva teadaande, kus kirjutas, et koht pannakse kinni rahaliste raskuste tõttu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles