Triobet: Eesti Laulu teise poolfinaali peasoosik on Sandra Nurmsalu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2014 poolfinaalide lugude salvestused.  “Kui tuuled pöörduvad” - Sandra Nurmsalu
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Eesti Laul 2014 poolfinaalide lugude salvestused. “Kui tuuled pöörduvad” - Sandra Nurmsalu DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ennustusportaali Triobet koefitsentide alusel saab lauluvõistluse Eesti Laul teises poolfinaalis kõige tõenäolisemalt enim žürii ja vaatajate hääli Sandra Nurmsalu laul «Kui tuuled pöörduvad».

Triobeti analüütikute hinnangul ei ole teises poolfinaalis nii palju konkureerivaid favoriite kui esimeses.

Portaali professionaalsete ennustajate arvates pääsevad Eesti Laulu finaali lisaks Sandra Nurmsalule siiski suure tõenäosusega ka ansambli Traffic lugu «Für Elise», Maikeni «Siin või sealpool maad» ning Norman Salumäe laul «Search». 

Kõige ebatõenäolisemaks finaali kandidaadiks peavad Triobeti bookmakerid Sofia Rubina lugu «City Lights». Laulu võidukoefitsiendiks on hetkel 30, mis tähendab, et nende poolfinaali võidu puhul saaks õnnelik ennustaja oma raha tagasi tervelt 30-kordselt. 

Lauluvõistluse Eesti Laul esimene poolfinaal leiab aset eeloleval reedel kell 21.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles