Rolf Roosalu punktilaulmine pani briti telekommentaatori ilkuma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rolf Roosalu laupäeva öösel punkte teadustamas
Rolf Roosalu laupäeva öösel punkte teadustamas Foto: Internet

Nagu tavaliselt, oli ka see laupäev briti Eurovisooni teleülekandes ametis irooniline kommentaator, kellel jagus Eestile ekstra tähelepanu.

Inglismaal resideeruv staarajakirjanik Katrin Lust-Buchanan kirjeldab oma blogis, kuidas briti musta huumori meister Graham Norton viskas nalja Eesti punktiteadustaja Rolf Roosalu kostüümi, punktide laulmise ja isegi nime kohta.

«Püha Issand Jumal, mis asi see veel tal seljas on? Siukest ei kannaks isegi mitte mina! Tal on seljas 101 dalmaatsia koera?» põristas Norton Rolfi kostüümi nähes huumoritrummi.

«Ta laulab, hahahaaa, mitte väga hea idee!» teatas Norton, kui Rolf punktide esitamiseks laulma hakkas.

Lust-Buchanani sõnul vihjas Norton samuti Rolfi nimele, mida britid tihti ka oma lemmikloomadele nimeks annavad. Norton teinud «auh-auh» ja öelnud Rolfile tema laulmise lõpus, «Good bye Rolf!», ehk umbes nagu koerale.

Tõesti pisut üllatav reageering Rolfi stambivabale moemaitsele jahedalt Albionilt, või ehk on siin tegu kuulsa briti huumoriga edasijõudnutele? Hea lugeja, mida Sina arvad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles