Galerii ja video: tennisekaunitar Anett Kontaveit tunnistas vastase paremust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna ITF-i turniiride ilmselt seni tuntuim külalismängija Timea Bacsinszky (Šveits, 196.) õigustas oma esimest asetust ja võitis laupäeval peetud Tallink Openi finaalis tunni ja kümne minutiga Anett Kontaveidi 6:3, 6:3.

Kontaveit alustas kohe servigeimi kaotusega ning esimeses setis enam järjele ei saanudki. Teises setis murdis eestlanna ise algatuseks vastase pallingu, kuid andis kohe murde tagasi ning kaotas otsustavalt oma pallingu seisul 3:4. Kontaveit üritas küll vastase servil visalt vastu panna, aga Bacinszky tegutses kindlalt ja servis otsustavatel hetkedel väga hästi.

«Vastane oli täna parem, pole midagi öelda. Eriti tagakäega ründas ta õnnestunult ja servis ka korralikult. Kuid kaotuse puhul midagi jääb ikka kripeldama, mitmes olukorras võinuksin mängida paremini,» ütles Kontaveit.

Eestlanna teenis turniirilt 1470 dollarit ja 15 WTA punkti, kuid sellega veel maailma 200 parema hulka Kontaveit ei tõuse.

Järgmise võistluse peab Kontaveit Moskvas, kus on kavas 25 000 USD auhinnafondiga turniir.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles