Andrus Värnik kandideeris Saagimi mantlipärijaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubis Atlantis üritusel “Anu Saagim otsib mantlipärijat” kippusid lavale ka skandaalne odamees Andrus Värnik ja "Ühikarottide" Tibu
Klubis Atlantis üritusel “Anu Saagim otsib mantlipärijat” kippusid lavale ka skandaalne odamees Andrus Värnik ja "Ühikarottide" Tibu Foto: Atlantis

Möödunud nädalal toimus klubis Atlantis «Anu Saagim otsib mantlipärijat» Vol 2, kus Saagimi mantlit himustasid ka skandaalne odamees Andrus Värnik ja «Ühikarottide» paipoiss Tibu.

Sportlase sobivust tiitlile kontrollis eelmise nädala finalist Kailiis. Kahjuks seekord Värnik siiski finalistiks ei saanud, favoriitideks osutusid hoopis õed Victoria ja Maria, kelle fotosessiooni piimavannis saab näha peagi ka Elu24s.

Kohal oli ka «Ühikarottidest» tuntud paipoiss Tibu, kes elas mantlipärijate vallatutele sooritustele kaasa publiku hulgas.

Peol astusid Saagimi mantlipärijaks pürgijad üles kelmika La Senza pesu-show'ga, kus lendlesid suled ning rinnahoidjad. Julgemad viskasid finaalis seljast kõik riided. Mehed lahkusid klubist suled peas ja naeratus näol.

Uued skandaalid juba uuel nädalal ööklubis Atlantis!
www.atlantis.ee
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles