Milline Eesti pop-rock artist on soojendanud nii Metallicat, Alice Cooperit kui Aerosmithi ja lisaks võitnud veel Eurovisiooni?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veeda aega Tartus koos Tanel Padari ja Tarvo Valmiga muusika kohvik-baaris Feel Good
Veeda aega Tartus koos Tanel Padari ja Tarvo Valmiga muusika kohvik-baaris Feel Good Foto: Promopilt

Milline Eesti pop-rock artist on soojendanud nii Metallicat, Alice Cooperit kui Aerosmithi ja lisaks võitnud veel Eurovisiooni?

Õige, see on ansambli The Sun eestvedaja Tanel Padar!

Sõbrakuu puhul aga võtab Tanel tuurid maha ja kätte akustilise kitarri ning esitab koos oma sõbra ja bändikaaslase Tarvo Valmiga muusikat hoopis teises võtmes. Naturaalsete kitarride saatel tuleb õdusas õhkkonnas esitlusele Taneli laulude paremik.

Tartus toimub tuuri kontsert 15. veebruaril hea muusika kohvik-baaris Feel Good.

Rüütli tänav 12 asuv Feel Good on 2013. aasta suvel avatud hubane baar, mis läbi kahe korruse paiknedes täidab nii toitlustuskoha kui klubi funktsiooni. Eesti ja maailma rockiklassikale pühendatud miljööga ruumides on väga intiimne õhustik, mis loob ideaalse keskkonna suhtluseks publiku ja esineja vahel ning kus on toimunud nii mõnedki viimase aja parimad kontserdid.

Kontsert (kahes osas) algab orienteeruvalt 22.00.

Eelmüügipääsmetega sissepääs klubisse alates 19:00! Ukselt saab pääsmeid osta alates 21:00!

Sissepääs kohapealt 15 €!

Vaata ka Facebooki lehte SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles