Vene meedia: Putiniga seotud Alina Kabajeval on kihlasõrmus?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alina Kabajeva (vasakul) andmas olümpiatule tõrvikut Irina Rodninale
Alina Kabajeva (vasakul) andmas olümpiatule tõrvikut Irina Rodninale Foto: SCANPIX

Terava silmaga Venemaa ajakirjanikud märkasid Sotši olümpiamängude avatseremoonial olümpiatuld kandnud iluvõimleja Alina Kabajeva sõrmes kihlasõrmust.

Sõrmus oli naise parema käe nimeta sõrmes ja see tundus olevat kallihinnaline. Venemaal kantakse kihlasõrmust paremas käes, mitte vasakus, nagu see läänes tavaks on.

Veel möödunud aasta lõpul ta sellist sõrmust ei kandnud.

Väljaanne passion.ru kirjutas: «Alina Kabajeva esitles oma kihlasõrmust».

Sõrmus on olümpiatõrviku kandmise fotodel selgelt näha.

Venemaa riigimeedia ei ole Kabajeva sõrmust kommenteerinud, küll aga internetiväljaanded ja tabloidid.

Kohe hakati ka uurima, kes võib olla see mee, kes talle sõrmuse sõrme pani.

Venemaal liiguvad seni jutud, et Kabajeva on Venemaa presidendi Vladimir Putini salakallim. Mõlemad osapooled on varem aga suhet eitanud ning ei demonstreeri oma eraelu.

Ajakirjanikele ei jäänud märkamata ka see, et Putin ei kandnud Sotši olümpiamängude avamisel mitte ühtegi sõrmust. Putin võttis abielusõrmuse sõrmest pärast seda, kui ta oma senisest naises Ljudmila Putinast lahku läks.

Samas on teada, et Putin ja Kabajeva kohtuvad üsna tihti avalikel üritustel ning nad hindavad teineteist väga. Spekuleeritakse, kas Kabajevast oleks saanud olümpiatule tõrviku kandja, kui teda ei oleks valinud Putin ise.

Sotši olümpiatule süütasid kaks Nõukogude Liidule palju kuulsust toonud sportlast – iluuisutaja Irina Rodnina ja jäähokimängija Vladislav Tretjak.

7. oktoobril 2013 edastas Kabajeva Twitteris kummalise sõnumi: Tahan õnnitleda maailma parimat meest tema sünnipäeval. Ma õnnitlen teda kogu südamest!».

Valdimir putin on sündinud 7. oktoobril 1952 ja Alina Kabajeva 12. mail 1983.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles