Sarah Jessica Parker nimetas kaasat keskmiseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker Foto: SCANPIX

Näitlejanna Sarah Jessica Parker väljendas end jutusaates «The Late Show With David Letterman» esinedes pisut valesti.

Nimelt ütles «Seksi ja linna» staar, et tema näitlejast abikaasa Matthew Broderick on keskmine mees, kirjutab Entertainmentwise.

Järgmisel hetkel püüdis naine oma sõnu siluda, öeldes, et pidas silmas vaid partneri pikkust.

Piinlik lause tuli kuuldavale siis, kui Parker kirjeldas oma poja Jamesi edusamme koolis ja ütles, et kuigi too on oma klassis üks vanemaid lapsi, on ta kõige lühem.

«Praegu on ta pigem tillukest sorti. Mõned kutsuvad seda võib-olla Napoleoni kompleksiks. Ta vanus annab talle enesekindlust, sest ta on nii täiskasvanulik. Minu meelest on ta loomulikult ajuhiiglane,» rääkis näitlejanna.

«Ta pole päris pisike – see on pigem mu mehe suguvõsale omane – noh, tegelikult Matthew on keskmine... Mitte isiksuse ega arukuse poolest... Ei, ei, ei, ei, ei,» kiirustas Parker oma sõnu siluma.

«Las ma seletan seda. Olgu öeldud, et ma ei pidanud silmas isiksust, arukust, karismat, andekust, üldist meeldivust – seda nimekirja võiks lõputult jätkata,» kaitses näitlejanna oma abikaasat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles