Jesse James süüdistab oma truudusetuses õnnetut lapsepõlve

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandra Bullock  ja Jesse James
Sandra Bullock ja Jesse James Foto: SCANPIX

Oma abikaasat Sandra Bullockit pikka aega petnud näitleja Jesse James püüab nüüd vastutust enda kaelast ära lükata – nimelt olevat truudusetuse põhjuseks tema õnnetu lapsepõlv.

«Ma kasvasin väga väiksest saati tohutu häbi ja hirmu ja hüljatuse keskel ning seetõttu püüdis mu mõistus petmist välja vabandada, öeldes mulle, et võin teha mida tahan, sest ta saab nagunii teada, milline ma olen ja jätab mu nagunii maha,» vahendab Entertainmentwise Jamesi sõnu.

«Lahingud, mida endaga nende asjade üle pidasin... Kahjustasin oma abielu, oma elu ja kõike muud, see on kõik minu süü. Teen seda seetõttu, et ma end kunagi kellegi jaoks piisavalt heana tundnud,» pihtis mees.

James lisas, et tal polnud kunagi muretut lapsepõlve, sest ta sai palju peksa ja oli pidevalt hirmul.

Mehe väitel murdis isa ta käeluu, kui ta oli seitsmeaastane ning ta elas pidevas hirmus, mida vägivaldne mees järgmiseks ette võtab. Ta lisas, et teiste vägivalla ohvrid kipuvad hiljem sageli ise oma elu saboteerima.

«Vägivalla tõttu pole nad end kunagi piisavalt headena tundnud,» selgitas James enda ja teiste omasuguste käitumist.

«Ma võin inimestele koletisena tunduda, aga ma pole selline inimene, kes oleks seda teinud selleks, et Sandrale haiget teha. Asi pole selles. Asi on selles, et ma tõukasin teadlikult endast eemale kedagi, kelle kohta ma arvasin, et ta mu nagunii maha jätab,» lõpetas James.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles