Tuuli Rand: hommikul jään trammi alla, aga õhtul saan seksi...

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba sel reedel Eesti Laulu esimeses poolfinaalis keerlev Saaremaine freaky-pop-bänd Vöörad said just maha oma esimese tõeliselt hullu muusikavideoga, mille puhul käis ka Buduaar Vööraste ja Tuuli Rannaga sõprust sobitamas.


Kes te olete ja kust te tulete?

Vöörad on bänd, kus koos totaalselt erineva tausta ja stiiliga muusikainimesed ehk siis Tuuli Rand, Meiko Umal ja Priit Uustulnd. Segu elektroonikast, house’ist, räpist, Otsa-kooli-popist. Tulemuseks on erinevate stiilide segu, millele ei tahakski väga kitsast silti külge riputada. Maailm on täna liiga hull, et sellele lihtsaid silte külge riputada. Okei, kui väga vaja, siis kutsuge meid freaky-popiks!

Tuuli, miks «Maailm on hull» ehk millest teie lugu räägib?

Vaata mis ümberringi toimub – iga päev juhtub maailmas mingeid eriti hulle asju! Samas on meie ümber nii palju ilusat ja põnevat, et iga päev tunneme ennast sitaks hästi siin! Hommikul jään trammi alla, aga õhtul saan seksi ja suures plaanis on kõik okei. 

Mis arvad, kuidas teil Eesti Laulu esimeses poolfinaalis läheb?

Loodame ikka, et saame edasi! Meil on hea energia laval ja I poolfinaalist oleme suhteliselt ainukesed, kellel on ka tantsijad ja ikkagi šõu laval!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles