Philip Seymour Hoffman oli enne surma armukolmnurgas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philip Seymour Hoffman
Philip Seymour Hoffman Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar Philip Seymour Hoffman leiti 2. veebruaril surnuna.

Nüüd paljastus, et ta oli enne surma armukolmnurgas kaaludes, kas jääda kokku oma pikaajalise partneri Mimi O´Donnelli või alustada uut elu uue naisega, kellega ta kohtus möödunud aastal, kirjutab Daily Mail.

O´Donnell avalikustas nüüd oma mehe päeviku sissekanded, milles staar kirjutab suhteprobleemist.

Hoffman paljastab päevikus, et läheb O´Donnellist lahku ning naine palus tal nende ühisest kodust välja kolida. See leidis aset kolm kuud enne ta surma.

Politseiallika sõnul ei soovinud O´Donnell seda, et mees tarbiks nende kolme lapse silme ees narkootikume. Ta käsi küll narkovõõrutusravil, kuid see ei aidanud.

Osa päeviku sissekandeid on ta teinud siis, kui oli heroiini tarbimise tõttu ravil. Kirjutised on siis üsna segased ning käekiri raskesti loetav.

Politsei otsis staari Manhattanil asuva korteri pärast ta surma 2. veebruaril läbi. Siis leiti ka kaks väikest päevikut. Lisaks veel 73 kotikest heroiiniga.

Neis on lisaks suhteprobleemidele ka narkoostude ja sisemiste «deemonitega» võitlemise kohta.

Oscari võitjast näitleja kirjutas ka seda, et tal on oma narkonõrkuse pärast häbi. Ta suutis ligi 20 aastat «kuiv» olla, enne kui uuesti narkolõksu langes.

Politseiuurijate sõnul on staari mõttelõngast raske aru saada, sest samal leheküljel on näiteks viide narkokaupmehele Frankile, kellel on alati raha ning siis tuleb juttu kellestki 15-aastasest Texase tüdrukust.

Narkovõõrutusravil olles oli Hoffman püüdnud vaimset ja hingelist tasakaalu saavutada ning mingis mõttes see tal ka õnnestus.

Ta oli oma lähedastele teatanud 2013. aasta detsembris, et nüüd on ta narkosõltuvusest uuesti vaba, kuid nii see ei olnud.

Teda jäid leinama lisaks endisele elukaaslasele Mimi O´Donnellile ka nende kolm last – tütred Tallulah ja Willa ning poeg Cooper.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles