Naaber paljastas šokeeriva tõe Beckhamite kohta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David, Victoria, Brooklyn, Cruz ja Romeo Beckham
David, Victoria, Brooklyn, Cruz ja Romeo Beckham Foto: SCANPIX

Naaber paljastas tõe David ja Victoria Beckhami kohta - nad on ääretult toredad inimesed!

Adrian Weale kirjeldab ajalehes Daily Mail, kuidas Beckhamid oma nelja lapsega eelmisel aastal tema Lääne-Londoni kõrvalmajja kolisid. Beckhamite saabumine tõi kaasa nurga taga hiilivad paparatsod, kes aga peagi huvi kaotasid ja perekonna rahule jätsid. Beckhamite lapsed sõbrunesid kiiresti teiste naabruskonna lastega.

«Mõne nädala pärast oli täiesti tavaline näha kõiki lapsi koos õues mängimas. Ühel päeval leidsin töölt koju tulles aia pealt laste dressipluusi, mis oli sinna ilmselt jalkamängu ajal visatud. Selle sisse oli tikitud «Romeo Beckham», nii et palusin selle oma tütrel talle ära viia. Mainisin seda hiljem sõbrale ja ta vastas, et olen idioot - oleksin võinud selle eBays rahaks teha. Mul ei tulnud see pähegi ja pidasin seda õelaks ideeks,» kirjeldas Weale.

«Nad olid alati viisakad ja sõbralikud ning nende lapsed käitusid hästi. Nad tegid kõik, et operatsioon «Beckhamid» meie vaikse tänavanurga elu ei häiriks. David ei kurtnud isegi siis, kui meie kümnenädalane bullterjerikutsikas teda hammustas. «Kas sa pole mitte armas?» ütles ta koerale, kui see tema kätt näksas ja nägu lakkuma hüppas. See ei saanud olla meeldiv kogemus, kuna koer oli just närinud kuivatatud snäkki, mis haiseb nagu sõnnik. Kuid David naeratas, justkui poleks midagi juhtunud,» rääkis Weale.

Victoria kohta ütles naaber, et see naine on nagu ilmaime - alati kaunis ja hoolitsetud ning vastupidiselt üldlevinud arvamusele naeratab ta tihti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles