Gaidid näitavad Pärnus noortemuusikali

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gaidid.
Gaidid. Foto: Erakogu

Eesti gaidide liit toob lastekaitsepäeval, 1. juunil Pärnu kontserdimajas lavale Urmas Lattikase ja Madis Trossi noortemuusikali “Tähtede poole”, mis räägib õnnest, hoolimisest ja armastusest.

Märtsis Tallinnas laineid löönud muusikal “Tähtede poole” on keskkoolimuusikal tõeliste keskkooliõpilastega: etenduses mängivad Tallinna J. Westholmi gümnaasiumi ja Tallinna ühisgümnaasiumi abituriendid. Etenduse peaosades on Merlin Porkma ja Hasan Steinberg.

Muusikalis tegi oma näitlejadebüüdi ka telesaate “Eesti otsib superstaari” esimese hooaja finalist Taavi Peterson.

Taavi sõnade järgi pole ta küll kunagi muusikale fännanud, kuid andis siiski suurima heameelega nõusoleku muusikalis “Tähtede poole” kaasa teha. “Näitlemine meeldib peaaegu niisama palju nagu laulmine, eks nad käivadki koos,” arvas Peterson.

Muusikalis asub kuskil kaugel universumis planeet Raa, kus elavad ainult naised ja kus mees on ammu unustatud nähtus. Puuduvad tunded, kõik saab tehtud masinate abil. Ootamatult avastab üks tüdruk aga salajase kaardi, mille abil on võimalik lennata Maale. Sellest saab alguse suur segadus nii tüdruku peas kui südames.

Muusika autor on Urmas Lattikas, teksti kirjutas Madis Tross ja muusikali kunstnik on Ele Krusell.
Lavastust mängitakse Pärnu kontserdimaja suures saalis teisipäeval, 1. juunil kell 18. Kohapeal on külastajaid abistamas peale maja tavapersonali Pärnu skautide ja gaidide maleva liikmed.

Pärast etendust, kell 20.30 on külastajatel võimalus kontserdimaja kohvikus kohtuda muusikali osatäitjate, autorite, gaidide ja skautidega. Kohal on ka Superstaari-Taavi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles