Must huumor sotsiaalmeedias: Sotši olümpiamängud jäävad ära, enamik sportlasi arreteeritud

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Must huumor sotsiaalmeedias: Sotši olümpiamängud jäävad ära, enamik sportlasi arreteeritud
Must huumor sotsiaalmeedias: Sotši olümpiamängud jäävad ära, enamik sportlasi arreteeritud Foto: SCANPIX

Täna algavad Venemaal Sotšis taliolümpiamängud.

Kuigi toimumine on kindel, levib sotsiaalmeedias musta huumori valdkonda liigitatav uudis, et olümpia jääb ära, kuna enamus sportlasi on arreteeritud.

Nimelt olevat Vene võimud arreteerinud rea välisriikide sportlasi, keda kahtlustatakse homoseksuaalse propaganda levitamises noorte venelaste seas. Venemaal on selline propaganda seadusega keelatud.

Samuti on arreteeritud välisdelegatsioonide liikmeid, kes kannavad liiga ümber riideid. See olevat otsene viide homoseksuaalsusele.

Eesti, Läti ja Leedu meeskonnad on samuti arreteeritud, kuna tegemist on endiste liiduvabariikide esindajatega, kes ei allu enam Vene võimule. Nad kõik saadetakse Siberisse.

Kui eestlased, lätlased ja leedulased küsisid, et mida nad valesti teinud on, vastasid Vene võimud õlgu kehitades, et «teeme seda vanast harjumusest».

Mitmelt sportlaselt on aga konfiskeeritud mobiiltelefonid ja iPadid, kuna neis on keelatud homoseksuaalselt muusikat.

Kinnipeetute seas on ka üks murdmaasuusataja, kes kandis salli liiga geilikult.

Kelgutajate ja bobisõitjate meeskonnad tekitasid kahtlust sellega, et nad istusid treeningul sõiduvahendis liiga lähestikku.

Kurlingumängijad said noomituse, et nad kasutavad harjasid. «Mehed ja harjad ei sobi kokku, need on naiste töövahendid,» selgitasid Vene võimuesindajad.

Lumelaudurid võeti kinni kohe pärast seda, kui nende lennuk oli Sotšis maandunud.

«Selle harrastajad on logeleva eluviisi propageerijad. Nad rikuvad siin seda demonstreerides meie noori,» teatati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles