Politsei leidsi Philip Seymour Hoffmani telefonist narkodiileri mobiilinumbri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philip Seymour Hoffman
Philip Seymour Hoffman Foto: SCANPIX

Hollywoodi staari Philip Seymour Hoffmani surma uuriv New Yorgi politsei leidis tuntud narkodiileri Robert Vinebergi mobiiltelefoni numbri staari mobiilist.

Politsei otsis Vinebergi eluaseme läbi selle nädala teisepäeval pärast seda, kui saadi vihje, et see mees võis Hoffmanile narkootikumi müüa, edastab Daily Mail.

Vinebergi kasutütar, 33-aastane Christina Soto sõnas, et Vineberg tegeles narkoäriga, kuid Hoffmanile ta heroiini ei müünud. Vineberg ja Hoffman ei olevat kontaktis olnud alates möödunud aasta novembrist.

Politsei arreteeris muusikust narkoärimehe ta korteris New Yorgis Manhattanil aadressil 302 Mott Street. Talle esitati süüdistus heroiini ebaseaduslikus omamises.

Philip Seymour Hoffman leiti surnuna möödunud nädala pühapäeval ta korterist West Villages, süstal käsivarres.  Ta korterist paljastus 70 kotikest heroiini ja 20 kasutatud süstalt.

Hoffman käis 2013. aastal narkovõõrutusravil, kuid see ei aidanud.

Anonüümse allika andmetel saatis Hoffman Vinebergile enne oma surma sõnumi, et ta tahab heroiini tarbimise lõpetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles