Grete Klein: nagu iga tavaline inimene, valin ka mina poes odavama toote

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Klein.
Grete Klein. Foto: Ööklubi Vaarikas

Kaunis staarilmatüdruk Grete Klein, kes ka laulmisega tegeleb, hindab head ning tervislikku sööki, kuid ei ütle ära ka poes müüdavatele valmistoitudele. Buduaar uuris, millistest poodidest Grete süüa ostab, mil määral ta toodete hindu vaatab ja mis on need 5 toiduainet, mis Gretel alati kodus olema peavad.


Grete lemmik toidukaupluseks on kodu lähedal asuv Selver.

"Kuna minu kodust mõnesaja meetri kaugusel asub Selver, siis külastan truult just seda poodi. Kui aga tahan maitsvat valmistoitu või salatit, siis need soetan tavaliselt Stockmannist," tõdeb Grete.

Mis aga hindadesse puutub, siis Grete valib võimalusel alati odavama toote.

"Nagu iga tavaline inimene, valin ka mina pigem odavama toote. Seega võin öelda, et kindlasti vaatan poes käies hindu," nendib Grete.

Kuna Grete ei oska asju ette osta, külastab ta toidupoodi lausa igapäevaselt. "Olen seda tüüpi inimene, kes ei oska ega suuda asju ette osta. Seepärast külastangi mina toidupoodi praktiliselt igapäevaselt," tunnistab Grete.

Viis toodet, mis Gretel alati kodus olemas peavad: "Kohv, piim, rukkileib, juust ja kindlasti erinevad puuviljad."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles