Galerii: Cätly kaotas aastaga kõigest 17 kilo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval alustas TV3s uut hooaega kodumaine sari «Kaalul on rohkem kui elu» ning esimeseks kaalulangetajaks oli juuratudeng Cätly.

24-aastane Cätly kaalus saatesse tulles 119 kilogrammi. Treener Erik Orgu kritiseeris, et Cätly ei suhtunud asjasse tõsiselt ja oli laisk.

Aasta lõpus kaalus naine 102,5 kilo, kuid treeneri arvates oleks võinud ta palju rohkem alla võtta.

«Kindlasti oleks pidanud leidma rohkem aega trennisaali minekuks ja muidugi see toitumine, toitumine...» nentis Cätly, kelle unistuseks oli 65 kilo.

Kuigi aasta jooksul ei kulgenud kõik plaanipäraselt, on noore naise elu tänaseks muutunud.

«Minu elu on praegu imeline ja seda täiesti siiralt. Kõik, mis on maha raputatud, on andnud elule täiesti uue vaate. Ainuüksi see, et ma näen end kaunimana, paneb mind end sedasi ka sisemiselt tundma; see on jõud, mis viib edasi,» tunnistas Cätly.

Lisaks Cätlyle jutustavad «Kaalul on rohkem kui elu» uuel hooajal oma loo politseinik Riina (38-aastane, 115 kg), jalgpallur Maria (24-aastane, 110 kg), ülisuur Theodor (22-aastane, 180 kg), reisisell Jüri (40-aastane, 157 kg), viinavabriku tööline Riho (34-aastane, 157 kg), üksikisa Tõnis (37-aastane, 160 kg) ning paarina tegutsevad muusik Kaia (28-aastane, 116 kg) jaitimees Deniz (34-aastane, 156 kg).

Kõik osalejad valiti välja aasta eest ligi kuuesaja soovija hulgast ning kõigi nende lood on erilised - eneseületamistest, tagasilöökidest, pööretest isiklikus elus, tervises, vormis jne.

«Kaalul on rohkem kui elu» on TV3 eetris kolmapäeviti kell 20.00. Vaata saadet ja pildigaleriid allpool:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles