Õhtuleht saatis Reporteri ilmatüdrukuks kandideerima tuima tüki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reporteri ilmatüdrukute valimine VOL 3 - eksootiline Kadi viskas kaamerate ees suisa spagaati
Reporteri ilmatüdrukute valimine VOL 3 - eksootiline Kadi viskas kaamerate ees suisa spagaati Foto: Karli Saul

Täna toimus Kanal 2 stuudios Reporteri ilmatüdru kolmas voor. Õhtuleht oli saatnud üheks kandidaadiks oma noore, ronkmustade juustega, veidi tuimavõitu reporterineiu Katharina Toomemetsa.

Täna hommikul Kanal 2 stuudios Reporteri ilmatüdruku ametiposti jahtinud näitsikud olid päris kenakesed. Kõik olid end hoolsalt rannavormi trimminud, tekst oli korralikult pähe tuubitud ning isegi solaariumiga polnud kaunitarid liialdanud nagu tavaliselt.

Kavala nipi oli aga välja mõelnud kollase meedia lipulaev, Õhtuleht, kes oli konkursile võistlejate rivvi smuugeldanud oma noore ja kogenematu  reporterineiu Katharina Toomemetsa

Katharina luges oma teksti hästi, kuid ilmetult. Ka ei sobinud tema heleda nahaga valged bikiinid, ronkmustad juuksed ja oskamatult lõigatud tukk.

Piiga oli hämmingus, kui žüriiliikmed ta kohe stardis paljastasid ning intrigeerivate küsimustetulvaga pommitasid. 

«Miks sa üldse pürgid ilmaneiuks, kas meedias toimetamine ja teiste mustapesukastides tuhnimine on sul üle visanud,» põrutas Merka. 

«Kas on tore teiste inimeste eraelust lugusid kirjutada ja nende isiklikus elus sobrada,» ei hoidnud ka Niki end tagasi.

«Sa ei sobi ju ilmatüdrukuks kohe üldse! Kas sind saadeti siia nuhkima,» lisas õli tulle Saagim. «Võiksid ka oma kõhukest rohkem bikiinivormi trimmida, juuksed loomulikumat värvi värvida ja kintsudes paistab sul ka veidike üleliigset tselluliiti olevat,» ei andnud bravuuritar armu.

«Kas hea kuulata, kui sinust ebaviisakalt räägitakse ja klatšitakse? Mis oli viimane «tore» lugu, mille kellestki kirjutasid,» ei jätnud ka Niki võimalust kasutamata, et Õhtulehe reporteri närvid proovile panna.

«Kas sa tõesti kujutad ette, et kui sinust saakski ilmatüdruk, et peaksid ajakirjanike ja kommentaatorite kriitikale vapralt vastu ning suudaksid prožektorite valgusvihus normaalset elu elada,» uurisid žüriiliikmed üksteise võidu ning soovitasid näitsikul end vahel ka nende nahas ette kujutada. 

Õhtulehe reporter oli kolme staari ootamatust rünnakust üsna jahmunud ning lahkus varvastele tuld andes ruumist. Katharina keeldus isegi Niki, lepituse märgiks, pakutud maitsvatest šokolaadiküpsistest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles