Piltuudis: Austria mäesuusatajad olümpiarõngastes

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austria mäesuusatajad (vasakult paremale) Georg Streitberger, Klaus Kroell, Max Franz, Joachim Puchner ja Romed Baumann
Austria mäesuusatajad (vasakult paremale) Georg Streitberger, Klaus Kroell, Max Franz, Joachim Puchner ja Romed Baumann Foto: SCANPIX

Venemaa Sotšis algavad 7. veebruaril taliolümpiamängud.

Seal on juba mitmete riikide sportlased kohal ning valmistuvad mängudeks, edastab Reuters

Nende seas ka Austria meeskond, mille mäesuusatajad poseerisid fotograafile olümpiarõngastes.

Vasakult paremale vaadates on näha Georg Streitbergerit, Klaus Kroelli, Max Franzi, Joachim Puchnerit ja Romed Baumanni.

Austria on mäesuusatamises olümpialt alati medaleid saanud ja ka nüüdne ei peaks erand olema.

Olümpiarõngad asuvad Sotši olümpiakülas. Taliolümpia kestab kuni 23. veebruarini.

9. veebruaril on Sotšis kavas meeste kiirlaskumine, 10.veebruaril naiste alpi kahevõistluse kiirlaskumine ja naiste alpi kahevõistluse slaalom. 12. veebruaril on naiste kiirlaskumine. 14. veebruaril on meeste alpi kahevõistluse kiirlaskumine ja meeste alpi kahevõistluse slaalom. 15. veebruaril näeb naiste ülisuurslaalomit. 16. veebruaril meeste ülisuurslaalomit. 18. veebruaril on naiste suurslaalomi esimene ja teine sõit. 19. veebruaril saab näha meeste suurslaalomi esimest ja teist sõitu. 21. veebruaril on naiste slaalomi esimene ja teine sõit. 22. veebruaril meeste slaalomi esimene ja teine sõit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles