Võida Malcolm Lincolni eksklusiivne Eurovisiooni-kaamera!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Canon IXUS 210 IS
Canon IXUS 210 IS Foto: promo

Elu24 kätte on sattunud reliikvia: see fotokaamera, millega meie säravad europoisid Oslos pilte ja videoklippe tegid.


Kuna Eesti jaoks on Eurovisioon sedapuhku läbi ja poisid taas kodumaal, pole neil seda enam vaja. Sestap otsustasime koos Malcolm Lincolniga selle kaamera mõnele Elu24 ustavale lugejale anda. Lisaks läheb loosi veel kolm eksemplari Malcolm Lincolni vastilmunud plaati «Loaded With Zoul».

No ja mida siis võitmiseks peab tegema? Ei midagi sellist, mis tasakaalustatud kvaliteetportaali intelligentsele lugejale üle jõu käiks. Hakka lihtsalt Facebookis meie sõbraks, mõtle Elu24-le välja mõni lahe slõugan (ehk tunnuslause) ja suru pöidlad pihkudesse.

Võitjad kuulutame välja esmaspäeval, 31. mail.

Aga mis kaamera see siis on? Canoni ultrastiilsel kompaktkaameral IXUS 210 IS on 8,8-sentimeetrise läbimõõduga puutetundlik LCD-ekraan ning tänu suurtele ikoonidele, ekraanile kuvatavatele nõuannetele ja automaatrežiimile on piltide tegemine, vaatamine ja jagamine lihtsamast lihtsam. (Küsige kas või Robini ja Madise käest!) IXUS 210 IS kaameral on 5x suumiga ülilainurkobjektiiv, mille abil see muuhulgas ka HD-videoklippe salvestab. HDMI-liidese abil saab kaamera ühendada otse HD-telerisse. IXUS 210 IS maksab poes üle 5000 krooni, nii et on, mille pärast pingutada.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles