Kuidas mõjutab Philip Seymour Hoffmani surm «Näljamängude» lõpetamata filme?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philip Seymour Hoffman (Plutarch Heavensbee) ja Woody Harrelson (Haymitch Abernathy) filmis «Näljamängud: Lahvatab leek»
Philip Seymour Hoffman (Plutarch Heavensbee) ja Woody Harrelson (Haymitch Abernathy) filmis «Näljamängud: Lahvatab leek» Foto: SCANPIX

Pühapäeval šokeeris Hollywoodi uudis näitleja Philip Seymour Hoffmani enneaegsest surmast. Filmistuudio Lionsgate oli seetõttu sunnitud otsustama, kuidas ühe edukama filmiseeriaga «Näljamängud» edasi minna.

Hoffman kehastas filmis «Näljamängud: Lahvatab leek» mängujuht Plutarch Heavensbee'd, kellel on osa ka viimases kahes linateoses, kirjutab Variety.

Lionsgate'i sõnul jõudis Hoffman enamiku oma stseenidest lõpetada ning ta oleks pidanud filmi «Pilapasknäär: Osa 2» võtteplatsil veetma veel vaid nädala.

Filmistuudio kinnitas, et avaldamiskuupäevad jäävad samaks - «Pilapasknäär: Osa 1» ilmub 21. novembril 2014 ja «Pilapasknäär: Osa 2» 20. novembril 2015.

«Pilapasknääri» võtted algasid mullu septembris Atlantas ning kestavad kevadeni, misjärel liigutakse kuuks ajaks Berliini ja Pariisi. Kahte viimast osa filmitakse üheaegselt ning võtted lõpevad maikuus.

Lionsgate avaldas pärast näitleja surma teadaande, milles seisis: «Philip Seymour Hoffman oli ainulaadne talent ja üks meie põlvkonna andekamaid näitlejaid. Meil vedas tohutult, et ta oli osa «Näljamängude» perest. Tema kaotus on tõeline tragöödia ning avaldame sügavat kaastunnet Philipi perekonnale.»

46-aastane Philip Seymour Hoffman leiti 2. veebruaril surnuna oma New Yorgi korterist. Arvatavalt oli surma põhjuseks heroiini üledoos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles