Nuustaku saunamaratonil oli rekordarv osalisi, teiste seas ka USA suursaadik!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nuustaku saunamaratonil oli rekordarv osalisi, teiste seas ka USA suursaadik!
Nuustaku saunamaratonil oli rekordarv osalisi, teiste seas ka USA suursaadik! Foto: Reporter.ee

Otepääl peeti nädalavahetusel juba viiendat korda saunamaratoni, mis tõi kokku üle 700 osaleja. Teiste hulgas jooksis ujumispükstes mööda nuustaku väljasid ka USA suursaadik Eestis Jeffrey Levin, kelle sõnul on Eesti naised kaunid ja võistlus iseenesest hullumeelne.

Esimene saunatamine toimus Pühajärve spa`s ja igas saunas pidid mehed-naised olema kolm minutit ning siis padavai järmisse sauna minema.

Viiendast Otepää saunamaratonist võttis osa 180 neljaliikmelist võistkonda. Neist 15 oli välismaist. Koos eestlastega möllasid häbi tundmata kahekümne kuues Otepää saunas lätlased, sakslased, venelased, rootslased, prantslased, ameeriklased, šotlased, inglased; soomlased, austerlased, austraallased ja isegi üks mehhiklane. Koos saunatamine ühendas rahvused suureks pereks.

Tung peole oli lausa nii suur, et väga paljudele osaleda soovijatele pidid korraldajad ära ütlema. Ära öeldi umbes 200le võistkonnale.

Kas see ongi Eesti Nokia?

Teiste seas võttis üllatuslikult saunamaratonist osa ka Ameerika Ühendriikide suursaadik Jeffrey Levin, kes saatkonna auto ja töötajatega koos lumiseid välju silkas.

Jeffrey Levin: Meil on olnud suurepärane päev, aga see on kõige tobedamaid tükke, mida oma elus teinud olen. Eks ilusad naised aitavad ka kaasa, oleme terve päeva nende kannul olnud...

Vaata meeleolukat videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles