Video: vähihaige Žanna Friske saab New Yorgis ravi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vähihaige Žanna Friske
Vähihaige Žanna Friske Foto: Life news

Venemaa kõmu-uudiste lehekülg Life News edastas, et viimases staadiumis vähki põdev lauljanna Žanna Friske on ambulatoorsel keemiaravil USAs New Yorgi onkoloogiakeskuses.

39-aastase staari eest hoolitseb ta elukaaslane ja lapse isa Dmitri Šepelev. Samuti on tal toeks sõbranna Olga Orlova, kes spetsiaalselt New Yorki sõitis.

Varem teatati, et lauljanna sai vähihaigusest teada pärast lapse sündi. Nüüd käis meediast läbi, et tal diagnoositi vähk, kui ta oli rase. Lauljanna ei tahtnud ravi alustada enne, kui laps on sündinud, sest ta ei soovinud last kahjustada.

Jaanuari alguses ilmusid meediasse kaadrid, kus ta on Saksamaal ravil, kuid sealne ravi ei aidanud. Videolt on näha, et ta on raskes seisundis.

Nüüdsel videol on staar ratastoolis, mida lükkab ta mees. Lauljanna näeb reipam välja ning ta suudab taksosse istumiseks isegi ratastoolist püsti tõusta.

Lauljanna välimus on ravi ajal märgatavalt muutunud.

Friske elukaaslane ostis Miamisse maja, kus nad elama hakkavad.

Žanna Friske ravi läheb palju maksma ja Venemaal kogutakse raha tema abistamiseks.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles