Lauljatar Kerli Kõiv mõlgutab laste adopteerimise mõtet

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMA gala aftekas -Kerli Kõiv
EMA gala aftekas -Kerli Kõiv Foto: Jelena Rudi

Ameerikas elav lauljatar Kerli Kõiv kannab alati ekstravagantseid kostüüme, mis seltskonnast ilmselgelt eristuvad. Kui palju ta riietele kulutab ning mida räägib lauljatar laste saamise kohta?

«Peaaegu kõik mu riided on tellitud ebay’st ja ma ei maksa nende eest tavaliselt üle 20 dollari. Kui ma seekord Eestisse tulin, sain lausa šoki, kui kallid siin kõik asjad on,» vahendab Õhtuleht lauljatari üllatumist.

Kerli räägib ka, et talle on kodumaa väga tähtis: «Oma lastega, kui need kunagi tulevad, räägin ma kindlasti ainult eesti keeles ja toon nad terveks suveks igal aastal siia – mul on emaga juba kõik kokku lepitud ja see on kindel,» pajatab lauljanna.

Lapsi saada Kerlil lähemal ajal plaani pole, aga haub adopteerimise mõtet: «Maailm on ülerahvastatud, kuna inimeste teadlikkusaste on selline, et me rüüstame maailma ja võtame-võtame… Ma ei tea, kuhu elu mind viib, aga paari lähema aasta jooksul mul kindlasti lapsi ei tule.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles