Loe, milliste sõnadega mälestavad staarid Philip Seymour Hoffmani

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Clooney, Philip Seymour Hoffman, Paul Giammatti, Marisa Tomei, Evan Rachel Wood
George Clooney, Philip Seymour Hoffman, Paul Giammatti, Marisa Tomei, Evan Rachel Wood Foto: SCANPIX

Fännid ja kuulsused olid ühtmoodi šokeeritud teatest, et näitleja Philip Seymour Hoffmani pole enam meie seas.

46-aastane Hoffman leiti surnuna pühapäeva hommikul oma korteri vannitoast, kinnitas NYPD esindaja ajakirjale Us Weekly. Arvatavalt sai mehele saatuslikuks heroiini üledoos.

Pärast kurva uudise teadasaamist väljendasid paljud kuulsused oma tundeid sotsiaalmeedias.

Ricky Gervais: Tõeliselt šokeeriv ja kurb uudis. Puhka rahus, Philip Seymour Hoffman. Üks oma põlvkonna suurematest näitlejatest ning armas, naljakas ja tagasihoidlik inimene.

Aaron Paul: Kaotasime täna ühe suurkuju. Philip Seymour Hoffman, puhka rahus, mu sõber. Sind jäädakse igaveseks igatsema.

Evan Rachel Wood: Olen Philip Seymour Hoffmani kaotuse pärast kurb nii mitmel tasandil. Üks suurkujudest. Tõeliselt traagiline on sellisel viisil temast ilma jääda.

Anna Kendrick: Philip Seymour Hoffman. Väljakannatamatult, šokeerivalt, sügavalt kurb. Tema kaotust pole võimalik sõnadega kirjeldada.

Steve Martin: Olen Phillip Seymour Hoffmani surmast kuuldes šokeeritud. Kui te ei näinud teda Willy Lomanina, jäi teil nägemata kõigi aegade parim Willy Loman.

Jim Carrey: Kallis Philip, kaunis, kaunis hing. Kõige tundlikumate jaoks võib olla müra liiast. Jumal õnnistagu sind.

Mia Farrow: Oh ei! Philip Seymour Hoffman on surnud. Tõeliselt lahke, imeline mees, ja üks suurematest näitlejatest eales.

Ellen DeGeneres: Philip Seymour Hoffman oli hiilgav, andekas mees. Tänahommikune uudis on šokeeriv ja kurb. Olen südames tema lähedastega.

Bryan Greenberg: Philip Seymour Hoffman suri?! Ei saa olla! Puhka rahus. Kaotasime võimsa näitleja. Nii kahju.

Elijah Wood: Süda murtud ja šokeeritud. Milline kaotus. Puhka rahus, Philip Seymour Hoffman.

Al Roker: Tõeliselt kurb uudis: näitleja Philip Seymour Hoffman suri võimaliku üledoosi tõttu Manhattani korteris. Nii andekas inimene!

Mandy Moore: Taevake. Ma ei tundnud Philip Seymour Hoffmani isiklikult, kuid tegu oli kahtlemata ühe suurkujuga. Kaastunne kõigile tema lähedastele ja neile, kes tema kunsti armastasid.

Josh Groban: Oh, ei ei ei. Ainult mitte PSH! Me vajasime temalt palju rohkemat. Milline talent! Puhka rahus.

Busy Philipps: Kuulen otsatu kurvastusega Philip Seymour Hoffmani surmast. Puhka rahus.

Kat Dennings: Kohutav. Puhka rahus, Philip Seymour Hoffman.

Octavia Spencer: Väga kurb päev! Puhka rahus, Philip Seymour Hoffman.

Martha Plimpton: Sõltuvus on tõeline asi. See tõeline ja julm haigus. See rebib maailmast ilu. Palun, kui kannatate selle all, otsige abi. Te pole üksi.

Sam Claflin: PSH - olen siiralt šokeeritud, kurb ja sõnatu. Tõeliselt tore mees, minu kangelane. Olen mõtteis tema perekonnaga.

Rainn Wilson: Puhka rahus, Philip Seymour Hoffman. Üks suurematest, lahkematest näitlejatest, kes eales elanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles