Millal tegid eesti staarid viimati suguhaiguste testi?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triinu Kivilaan
Triinu Kivilaan Foto: Elmo Riig / Sakala

Naiste ilu- ja meelelahutusportaal

Buduaar

on alustanud küsitlust: millal tegid viimati suguhaiguste testi sina? Esialgsetel andmetel tunnistavad enam kui pooled vastanutest, et pole üldse suguhaigusi testimas käinud ning ligi 23 protsenti on testinud suguhaigusi viimase aasta jooksul.



Sama on küsitud ka kolmelt naismuusikult, kitarrist Angela Aagilt, laulja Gerli Padarilt ja endiselt Vanilla Ninja lauljalt Triinu Kivilaanelt.

Angela Aak tunnistas, et teda õhutas teste tegema raadiohääl Carola Madis. «See oli vist eelmise aasta sügisel või talvel,» rääkis Angela, kes omal initsiatiivil ei oleks testima läinud. «Ma olen korralik,» ütles Aak põhjuseks, miks ta niisama teste tegema ei lähe.

Gerli Padar kinnitas, et tegi viimati testi siis, kui ootas last. «See on kohustuslik kõikidele rasedatele,» sõnas Gerli, kes testis end viimati tütar Amandat oodates. «Muidu ma ei pea seda vajalikuks, sest olen püsisuhtes. Teiseks pole ma selline naine, kes ekstreemsusi ette võtab.»

Triinu Kivilaan jutustas aga, et käis teste tegemas eelmise aasta märtsis. «Käisin seda üksi tegemas, sest olin sel hetkel vaba ja vallaline,» kommenteeris Triinu. «Kui on vajadus, siis olen ma igal ajal nõus seda tegema ka koos partneriga. Usaldan teda sada protsenti,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles