Maarja-Liis Ilus tutvustas üheksat vahvat lemmiklooma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otsin uut kodu
Otsin uut kodu Foto: TV3

TV3 uue ja südamliku sarja «Otsin uut kodu» avaosas tutvustas Maarja-Liis Ilus lemmikloomi, kellest nende peremehed on erinevatel põhjustel sunnitud loobuma.

Kuueaastane buldog Rosco Tartumaalt on elava loomuga koer, kes kodus üksi olles pahandust ei tee. Pere on sunnitud armsast sõbrast loobuma, sest lapsel tekkis allergia. Rosco sobiks inimese juurde, kellel on palju aega temaga tegeleda.

1,4 aastat vana Frodo on laika ja saksa lambakoera segu. Frodo on äärmiselt sõbralik õuekoer. Peremees peab suvel pikalt kodust ära olema ja ta leidis, et koera iseloomule oleks parem ühes kindlas peres elada.

Kümneaastane ülisõbralik foksterjer Lear käib kolm korda päevas väljas ja sööb kõike. Omanik soovib välismaale õppima minna. Uueks peremeheks oleks ideaalne mõni vanem inimene, kellele Lear seltsi pakkuda saaks.

Pooleteiseaastane ungari linnukoera ja kuldse retriiveri segu Pähklike peab uue kodu leidma, sest pärast lapse sündi jäi elamises ruumi väheks. Omanik usub, et kui Pähklikesega kooli minna, siis õpib ta kõik ära. Koer saab kõigiga hästi läbi. Ideaalis oleks uues kodus aed ja väike veesilmake.

Kaheaastane krants Valdur näeb välja kui kuri valvekoer, kuid tegelikult on seltsiv ja mänguline. Koerast tuli loobuda, kuna maja läks müüki. Uus kodu peaks olema selline, kus Valdur saaks lahti olla.

Kolme ja poole aastane mustvalge kass Smuudi armastab kõrgust hüpata, kärbseid püüda ja vahel koera moodi käituda. Peremees peab kassist loobuma, sest soovib välismaale minna. Uus pere peaks Smuudit hoidma ja kodu võiks olla selline, kus saab ringi joosta.

Kuueaastane saksa lambakoera segu Rocco peab uue kodu leidma, sest omanik käib Soomes tööl. Koer pole kunagi kedagi rünnanud ning lastega saab ka hästi läbi. Roccole sobiks kõige paremini õuekodu, kus ta ringi joosta saaks. Ta on tubli ja tark koer, kes on truu ja vajadusel teeb kurja häält.

Kolmeaastane rotveileri ja saksa lambakoera segu Bandiit armastab lapsi. Koerast tuli loobuda, sest peres on väike laps, kelle tekkis allergia. Bandiit vajab ruumi ja sobiks maale. Uus omanik peab olema tugev ning suutma suure koeraga jalutamas ja jooksmas käia.

Üheksa-aastane hobune Festival ehk Volli on ääretult ilmeka näoga, ta on rahulik ja sõbralik. Hobuse omanik on linnainimene ja ei suuda kopsuhaigusega loomale pakkuda hooldust, mida ta vajab. Festival peab aastaringselt väljas olema ning ta vajab head sööki.

Kõiki, kel on soovi sarja avasaates nähtud loomadele uut kodu pakkuda, palutakse endast teada anda TV3 kodulehe kaudu. Kuidas lemmikloomadele kodu leidmine läks, saab näha sügisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles