Täna Sinilinnus esinev sensuaalne Nouvelle Vague solist Marina Celeste lubab õhtuks palju üllatusi

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul,31 jaanuaril esineb Sinilinnus prantsuse pop-jazz bändi Nouvelle Vague sensuaalne solist Marina Celeste ja suurepärane kitarrist Terry Bogdan.

Elu24 reporteril õnnestus kaunist Marina Celeste'i ja kitarristi Terry Bogdani nende hotellis Kolm Õde külastada ning koos kohvi juua ja vestelda.

Särav ja avameelne Marina tuuritab ringi nii bändiga Nouvelle Vague kui ka enda sooloprojektiga.

Kui Nouvelle Vague avaldas oma esimese samanimelise albumi aastal 2004, siis Marina soolokarjäär sai alguse üsna paralleelselt, aastal 2005.

Marina ja Terry on Eestit külastamas teist korda. Juunikuus külastati Weekend Star Festivali.

Lauljatar on eesti publikuga väga rahul ning leiab, et eestlased pole sugugi külmad, vaid oskavad väga hästi muusikast mõnu tunda.

Täna Sinilinnus lubab Marina külalisi üllatada nii enda loomingu kui ka bändi lugudega, lisaks on artistil varrukas ka mõned lisaüllatused. Marina ja Terry lubavad laval lisaks improviseerida ning puudust ei jää ka tantsulugudest.

Vaata videost, kuidas sünnivad Marina Celesti soololood, mis teda inspireerib, kuidas ta sattus bändi Nouvelle Vague ning millised kohtumised fännidega on Marinale muljet avaldanud!

Lisaks esitas Marina Terryga akustiliselt kaks lugu: üks enda repertuaarist ning teine Nouvelle Vague hitt «In a Manner of Speaking».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles