Raju pidu! Elektroonilise muusika supertrio Noisia külastab Eestit täiskoosseisus

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noisia Split the Atom Special Edition Artwork - By Rutger Prins 300 DPI
Noisia Split the Atom Special Edition Artwork - By Rutger Prins 300 DPI Foto: promo

Kui Sa oled oma elus kokku puutunud tumedate jõududega läbi muusika, siis ei ole sulle võõras elektroonilise muusika trio Noisia looming.

Hollandist pärit trio Nik Roos, Martin van Sonderen ja Thijs de Vlieger on ebamaiselt kokku sobitanud variatsioonid muusikastiilidest nagu dnb, techstep, neurofunk, dubstep, breakbeat ja house.

Nad omavad kolme plaadifirmat nagu Vision, Division ja Invisible recordings ning on reliissinud oma loomingut läbi mitme teise plaadifirma nagu Skrillexi - Owsla, Deadmau5i - Mau5trap ja Jay-Z - Roc Nation.

Samuti on nad koostööd teinud sellise supergrupiga nagu Foreign Beggars, kellega lõid nad alles hiljuti kõrvalprojekti nimega I Am Legion.

Nende seti vaatamine, kuulamine ja nautimine on fenomenaalne elamus, sest nii, kui nad lavale tulevad, täitub taevas mustade pilvedega ja Zeus saab koheselt Hadese käest jalaga pikki tagaumikku.

Lisaks kõigele on meil hea meel teatada, et Noisia tuleb Eestisse täiskoosseisus!

Piletid müügil kõikides Piletilevi müügipunktides ja internetis.

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles