Video: kuidas Skype`i abil deemoneid välja aetakse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USAs Arizonas elav kirikuõpetaja Bob Larson on oma 40 aasta pikkuse karjääri jooksul teinud 20 000 kurjade vaimude välja ajamist. 
Nüüd teeb ta seda ka Skype`i  videoteenuse vahendusel
USAs Arizonas elav kirikuõpetaja Bob Larson on oma 40 aasta pikkuse karjääri jooksul teinud 20 000 kurjade vaimude välja ajamist. Nüüd teeb ta seda ka Skype`i videoteenuse vahendusel Foto: Youtube

Internet võimaldab elada elu nii, et ei pea kodus lahkuma.

Sülearvuti ja veebikaamera abil saab isegi sisemisi deemoneid välja ajada, edastab Daily Dot.

USAs Arizonas elav kirikuõpetaja Bob Larson on oma 40 aasta pikkuse karjääri jooksul teinud 20 000 kurjade vaimude välja ajamist.

Nüüd teeb ta seda ka Skype`i  videoteenuse vahendusel.

Reportaažsaade Anderson Cooper 360 kajastas, kuidas Larson virtuaalsel teel Norras elavast mehest kurje hingi välja ajas.

Mitmed usujuhid siiski kahtlevad, kas Skype´ia bil tehtud ektsortsism on ikka nii tõhus ja võimas kui arvatakse. Vaimude alla kannatajaga otsest kokkupuudet peetakse efektiivsemaks.

Väidetavalt ei saa eksortsist kontrollida oma kliendi tegevust ja see võib asja ära nullida.

«Kui isikul on tõesti deemon sees, siis ei lase see istuda arvuti ees. Võimalik, et deemon paneb kannataja märatsema ja asju lõhkuma,» arvas üks asjatundja.

Larson aga kinnitas, et Skype´i abil vaimude välja ajamine on väga efektiivne.

Larson ei ole maailmas ainus, kes kasutab interneti võimalusi kurjade vaimudega võitlemiseks. 2009. aastal teatas väljaanne Jewish Chronicle rabi Dovid Batrizist, kes Jeruusalemmas olles ajas Skype´i vahendusel kurje vaime välja Brasiilias elavalt mehelt.

Kriitikute sõnul on Skype´i abil deemonite välja ajamine lihtsameelsete lollitamine ning kiire raha teenimise võimalus. Pigem peaks need inimesed, kes arvavad end kurjade vaimude küüsis olema, külastama hoopis psühhiaatreid.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles