Malcolm Lincoln esineb õllesummeri pealaval

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Lincolni teine lavaproov ja pressikonverents
Malcolm Lincolni teine lavaproov ja pressikonverents Foto: Indrek Galetin / EBU

Malcolm Lincoln esineb neljapäeval, 15. juulil festivali Summer 2010 pealaval mõned tunnid enne skandinaavia roki superstaari HIMi.



Koos Malcolm Lincolniga on Summer kinnitanud pealava esinejana Popidioti, kes tegi puhta töö selleaastasel Eesti Muusikaauhindade galal, viies koju neli võitu, k.a aasta ansambli auhinna.

Summeri pealaval astuvad üles ka äsja oma uue albumi üllitanud HU? ja pandakarude kostüümidega tuntust kogunud läti poptäht Instrumenti, kelle laul «Life Jacket Under Your Seat» on ka meie raadiojaamades tuntud hitt.

Festivali suurel laval esinevad meie üks lemmikbände Smilers ja eestikeelse pop

roki artist Shanon, kelle singel «Üksinda» figureerib jõuliselt raadiote edetabelites.
Lisaks esineb pealaval Noortebänd 2010 finalistina Summeri esinemise võitnud Animal Drama.

Summer 2010 selleaastased peaesinejad on skandinaavia rokkstaar HIM 15. juulil, elektroonilise popi hetke kuumim nimi maailmas Calvin Harris 14. juulil ning pop- ja glämmroki megastaar Scissor Sisters 16. juulil. Festival on löönud käed ansambliga Terminaator, kes toob pealavale eesti artistide seni keeruliseima tehnilise lahendusega show «Tuli ja jää».

Festival Summer 2010 @ Õllesummer on Eesti suurim vabaõhusündmus, mis toob Tallinna Lauluväljakule igal aastal kokku 70 000 kuni 80 000 pidulist. Tänavu toimub Summer 14.-17. juulini. Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili jaamades üle Eesti.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles