Algas tulevaste modellide ning uute andekate nimede otsing!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Produktsioonifirma Destate Republic kuulutab välja castingut uuele unikaalsele projektile laste jaoks - Future Model & Talent Estonia 2014 - tulevaste modellide ning uute andekate nimede otsing!

Destate Republic on rahvusvahelise konkursi Future Talent & Model World ametlik esindaja Eestis. Maailma finaal toimub 21.04.-28.04.2014 Antaalias ilusas 5* all inclusive hotellis.

Future Model & Talent World asutati sihiga arendada modellioskusi ning leida talente laste- ja noorte seas, esitleda erinevaid rahvuskultuure rahvusvahelisel tasemel.

Andekad osalejad kogu maailmast kogunevad, et näidata oma andeid ning et saada abi rahvusvaheliste suhete loomisel. Festivali eesmärgiks on luua sõprust kõikide delegaatide vahel, sõltumata nende rahvusest, keelest, usutunnistusest, harjumustest ja kommetest. See annab ka häid kogemusi, mis jäävad nendega koguks eluks.

Kui arvate, et Teie laps on andekas ja võluv ning on sündinud olema laval, andke palun sellest teada FMTE@destaterepublic.com

Osaleda võivad poisid ja tüdrukud vanuses 5-12 aastat. Finaalshow toimub 16.02 Tallinnas.  Festivali raames valitakse parimaid kahes kategoorias - "Future Model Estonia 2014" ning "Future Talent Estonia 2014".

Erinevate kingituste ja auhindade lisaks edukad finalistid saavad võimaluse alustada oma karjääri Destate Models agentuuri uues lasteosakonnas ning esindada Eestimaad tulevastel festivalidel ja konkursitel.

Eelvoorus osalemiseks palume saata seitse pilti lapsest. Piltide juurde on vaja märkida lapse nimi, perekonnanimi, vanus, talent ja lapsevanema kontakttelefon.

Eelmise lastefestivali "Little Miss Estonia & Little Mister Estonia 2013" galeriid saab vaadata SIIT

Vaata ka videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles