Ööklubi Privé tähistab 11. sünnipäeva

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Privé tähistab 11ndat sünnipäeva
Ööklubi Privé tähistab 11ndat sünnipäeva Foto: Club Privé

Sel reedel tähistab Tallinnas Vabaduse väljakul asuv ööklubi Privé 11. tegevusaasta täitumist. Suursuguse sündmuse tähistamiseks on Ameerika Ühendriikidest külla kutsutud legendaarne DJ Francois K New Yorkist.


«Uskumatu, kuidas aeg lendab! Alles oli see päev, kus me 38 tundi järjest tööd tegime, et klubi avaürituseks valmis jõuda. Saime ka... uksest tulid külalised, mina olin vaatamata sellele, et kõrvad veel värvised, ilusti maani kleidiga külalistel vastas ja kõik sujus. Mis sest, et samal ajal kokteilbaaris viimast klaasriiulit seina puuriti nii, et trell suitses,» meenutab Privé omanik Helen Mahmastol.

Klassikaks saanud Billboardi hittidega «Situation» ja «Go Bang» prantsuse päritolu Francois Kevorkian alustas oma DJ karjääri 1976. aastal New Yorgi underground'i klubimaailmas. Privilegeeritud külalis-DJna mängis Kevorkian 70ndate New Yorgi kuumimates klubides nagu Paradise Garage, The Loft, ja Studio 54.

Tunnustatud produtsendina on Francois K koostööd teinud rekordeid purustanud artistidega nagu Eurythmics, Diana Ross, U2, Kraftwerk, Mick Jagger, The Cure, Pet Shop Boys, Cabaret Voltaire – kulminatsiooniks sai 1986. aastal Kraftwerki stuudioalbumi «Electric Café» miksimine ning Depeche Mode'i suurima läbimüügiga albumi «Violator» miksimine.

Lisaks toob sünnipäev Privé'sse ainult selleks õhtuks spetsiaalse sünnipäeva ava-show. Muusikat valivad ka P.Julm ning Enar «Rakett» Essenson. Ööklubisse Privé on sissepääs on alates 20. eluaastast ja uksed avatakse kell 00.00

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles