Maiken: Robin laulis jube hästi!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maiken
Maiken Foto: Liis Treimann

«Minul jäi ülihea mulje, kutid olid väga head, Robin laulis jube hästi. Lahe esinemine ja mõnus koreograafia bäkkidel [taustalauljatel – T.L.],» hindab vokaalpedagoog Maiken eilset poolfinaali.

«See oli väga naljakas, kui üks bäkilaulja end lõpus maha kukutas. Kui lugu ära lõppes, tekkis mul samas küsimus, et äkki see on liiga alternatiivne selle vaatajaskonna jaoks, et võib-olla ei ole see sihtgrupp,» muljetab Maiken.

 

«Poisid ei oleks saanud kindlasti midagi paremini teha. Laulja Robin ei ole võib-olla laiemale avalikkusele kauem tuntud olnud, ta pole veel väga palju esinenud. Et ta nii kindlalt seda suutis teha, mitte mingisugust närvivarianti ma ei lugenud kuskilt välja.»

 

Teistest poolfinaali lugudest meeldisid Maikenile Belgia, Portugali ja Islandi lood, mis ka edasi said. Samas ei jätnud talle muljet Serbia, Venemaa ja Soome lood. «Serbia? Oh ei! See on minu jaoks selline naljakategooria, Soome ei jätnud väga muljet, täiesti pettusin Venemaas, mis laulja see oli, ma ei saanudki aru,» ütleb ta.

 

Maikeni sõnul tuli tal pettuda poolfinaali üldises muusikalises tasemes: «Aga sel võistlusel on see iga aasta nii, toimus tavaline palagan. Muusikutele sealt väga palju lugusid polnud, liigitaksin Eesti sinna muusikute hulka,» lausub Maiken.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles