TV3 sarjas püütakse kodutut Kalmerit alkoholi küüsist päästa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 sarjas püütakse kodutut Kalmerit alkoholi küüsist päästa
TV3 sarjas püütakse kodutut Kalmerit alkoholi küüsist päästa Foto: TV3

TV3 tõsielul põhineva kodumaise sarja «Allakäigutrepist üles» lõpetab tänane lugu kodutust Kalmerist, kelle elu on hävitanud alkohol.

Kalmer on alkohoolik. Ta on üles kasvanud lastekodus, sest vanematelt võeti vanemlikud õigused siis, kui Kalmer oli kõigest 6-aastane.

Kaks aastat sõjaväes teenitud, tuli Kalmer tagasi ja asus tööle ehitusettevõttesse. Majanduslanguse tõttu jäi tööd ja tegemisi vähemaks ning Kalmer kaotas töö. Peagi pidi ta ka Herne tänaval asuvast korterist välja kolima.

Praegu on Kalmer 46-aastane, tal pole tööd, peret ega õiget kodu. Peavarju leiab ta väikesest hütist, päevi täidavad pudelikorjamine ja niisama hulkumine. Alkoholismist on Kalmeril tekkinud omad kujuteldavad tõed, milledesse ta usub ja püüab teisigi uskuma panna.

Mees tunnistab, et joomine on kõikide kannatuste põhjuseks, kuid välja ta sellest august ise tulla ei suuda.

 «Allakäigutrepist üles» on liigutav ja mõtlemapanev sari, mis jälgib eluheidikut, kes püüab  aasta jooksul TV3 abiga mülkast välja rabeleda.

  «Allakäigutrepist üles» viimane osa on TV3s täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles