Multimiljonär Susan Boyle kavatseb kassapidajaks kandideerida?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti sensatsioon: 
Susan Boyle pärast intervjuud ja 
enne lavaleminekut Manchesteri 
Palace Theatre’is oma garderoobis.
Briti sensatsioon: Susan Boyle pärast intervjuud ja enne lavaleminekut Manchesteri Palace Theatre’is oma garderoobis. Foto: Liis Treimann

Briti talendisaate staar Susan Boyle on piisavalt rikas, aga on siiski säilitanud oma maaläheduse.

52-aastane lauljatar nimelt soovivat tööle minna Šotimaal oma kodulinnas Blackburnis asuvasse poekesse, vahendab Huffington Post.

«Susan Boyle jalutas meile poodi sisse ning soovis infot töö kohta, mille reklaam meil aknal oli. Olime kõik šokis,» rääkis poe juhataja David Corr, kes töö teemal Boyle'ga suhtles.

Alguses arvas Corr, et tegemist on naljaga, aga saades aru, et lauljataril on tõsi taga, jagas temaga lahkelt informatsiooni.

Nimelt saavat Boyle kassapidajana töötades palka 10.65 dollarit tunnis, endal aga on ligi 33 millioni dollariline varandus hinge taga.

Räägitakse, et Boyle soovivat lihtsalt oma juurte lähedal olla ning olevat samasse firmasse kandideerinud ka enne kuulsaks saamist.

«Ta on väga kahe jalaga maas ning armastab elus lihtsaid asju,» kostis üks kohalik uudise peale.

Ei tea, kas ikka on tark mõte sellise töö peale minna, kui pikad tuurid võtavad oma aja!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles