Elu24 live! Külas käis Grete Paia

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädala teine live tuli sel kolmapäeval kell 12 noorelt lauljatarilt Grete Paia, kes esineb spetsiaalse erishowga ka sel neljapäeval Eesti Muusikaauhindade galal. Galal astub Paia üles koos räppari Metsakutsuga.

Kuressaare tüdruk Grete Paia on sündinud 27. augustil 1995. aastal ning astus suurele pildile 2013. aastal, mil lugu «Päästke noored hinged» peaaegu et võitis Eesti Laulu.

Edukale avalöögile järgnes suvine hittsingel «San Sebastiano» ja suvi täis esinemisi koos oma uue bändiga.

Veel aasta lõpus ilmus digitaalne EP «Armageddon».

Varasemalt virvendas Grete Paia muusikamaastikul lauluga «Lõpp sellel lool», mis jõudis 2011. aastal raadiojaama Elmar koostatavas tabelis vahepeal ka esikohale.

Muide, Grete Paial on olnud ka oma bänd nimega Paia, millega võideti Noortebändi konkursil Superbänd 2011 tiitel ning samal aastal saavutati ka Saaremaal Sadhu Jami stipendiumite jagamisel esimene koht.

Ansambliga on Gretel salvestatud endakirjutatud sõnade ja viisiga lood «Viirastus» ja «Falling».

Grete Paia on üle kahe miljoni vaatamisega 2013. aastal üks edukamaid Eesti artiste ka YouTube'is, mis vihjab sellele, et tegemist on aasta ühe suurima komeediga kodumaises popmuusika taevas.

2012. aastal liitus Grete Moonwalk agentuuriga

Kuid nüüd on ees uus ja värske 2014. aasta, mis kooli lõpetamise ja esinemiste kõrvalt on ka kindlasti sisustatud esimese täispika albumi salvestamisega.

2014. aasta avalöögina ilmus aasta alguses Grete kolmas singel «Armageddon».

Enne Eesti Muusikaauhindade Galat astus Grete Paia läbi Elu24 stuudiost ja esitas akustiliselt mõned lood koos bändipoiste Kalle ja Matheiga ning vestles Elu24 peatoimetaja Anu Saagimiga.

Vaata pilte ja videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles