Kuus helget põhjust, miks liikuda ringi palja alakehaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alasti mehed (pilt on illustratiivne)
Alasti mehed (pilt on illustratiivne) Foto: SCANPIX

Veebisait Avanejad paljastab lugejatele kuus imelist põhjust, miks tasuks ringi käia palja alakehaga. Paljas alakeha sobib isegi külma ilmaga kokku. Loe kuute põhjust, miks elu sellise paljastusega oleks igati lihtsam ja stressivabam!

1. Paljastatud alaosaga keha räägib lugu tõelisest sinust.  Kas muretsed enda esmamulje pärast ning käid vastavatel kallitel koolitustel? Sellel olgu nüüd lõpp! Paljastatud alakehaga näiteks töövestlusele ilmudes on kõigil kohe teada, kellega tegu.

2. Paljastatud alakehaga võtad end ümbritseva maailma omaks! Kõik on üks ja nii tajud sa seda eriti hästi. Näiteks, kui ühistranspordis vabaneb istekoht, siis oled sina see, kes kõige paremini tajub seal varem istunud inimese energiat!

3. Paljas alakeha teeb sind tundeliseks. Külmad mühakad ei taha ju keegi olla, aga kõik siiski on! Võtad alakeha paljaks ja oledki kohe haavatav ning peagi avastad end erinevaid tunnete keeli mõistmas!

4. Sa hakkad ilma tajuma. Kui varem käisid looduses ringi oma kapslis, siis nüüd oled ju loodusega üks! Paljas alakeha areneb tasapisi sinu isiklikuks meteoroloogia jaamaks. Jah, sa suudad alakehaga ilma ennustada! Kui näiteks parem tuharalihas krampi tõmbab, on vihmasadu oodata.

5. Avastad uued sportimisvõimalused. Sinu sportimisvõimalused laienevad kaugelt üle ja  mööda spordiklubide hirmkallist kuutasust! Näiteks hommikused kükid lumehanges – hindamatu eesnäärme käbinäärmeks muundaja! Kõrgushüpped tikripõõsaste abil – erakordne motivatsioon jne jne.

6. Jõuad rohkem! Kui õues on näiteks 20 kraadi külma, siis imestad ise kah, kuivõrd kiiresti suudad punktist A punkti B sibada. Tualetruumis pükste maha ajamisele kulub samuti null minutit. Paljas alakeha viib sind tegudele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles