Vahva! Õpilased leiutasid Nosupadja, mis aitab vältida salvrätikute otsimist unise peaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nosupadi, mis aitab vältida salvrätikute otsimist unise peaga
Nosupadi, mis aitab vältida salvrätikute otsimist unise peaga Foto: GAG ja TPL õpilased

Kas olete kuulnud innovaatilisest padjapüürist, mis tagab rahuliku une ka tõbisel perioodil? Õpilasfirma Patico on välja mõelnud universaalse toote «Nosupadi», mis aitab vältida salvrätikute otsimist unise peaga.

Nosupadi kujutab endast padjapüüri, millele on sisse õmmeldud spetsiaalne tasku taskurätikute hoidmiseks. Taskut on lihtne kasutada, ühe salvrätiku väljatõmbamisel on järgmine kohe asemel.

Padjapüüril on veel üks lisaväärtus. Nimelt on tootele käsitsi kirjutatud niinimetatud võlusõna, mis kutsub esile häid mõtteid. Võimalik on valida kolme erineva sõnaga Nosupadja vahel: ,«Elujõud», «Tervis» ja ,«Armastus».  

Õpilasfirma Patico loodud ainulaadset toodet on võimalik lähemalt uurida ja soetada 8. veebruaril Eesti õpilasfirmade laadal, mida korraldab Junior Achievement Eesti.

Sel aastal toimub laat esmakordselt korraga kahes kaubanduskeskuses – Kristiines ja Rocca Al Mares.

Lisainfot õpilasfirma Patico boksi leidmiseks laadal võib lugeda Patico kodulehelt www.ofpatico.com. Õpilasfirma tegemistel saab silma peal hoida ka Patico Facebooki lehel SIIN.

Mõnusat und teilegi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles