Liis Lemsalu oma stiilist: eksperimenteerin ja teen seda, mida soovin

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roosad Käärid, Liis Lemsalu paremal
Roosad Käärid, Liis Lemsalu paremal Foto: Tiit Mõtus

Laupäeval, 25. jaanuaril toimus Rocca al Mare koolis 11ndat korda suurejooneline noorte moeshow Roosad Käärid, mille žüriisse kuulus ka omapärase stiiliga silma paistev lauljatar Liis Lemsalu.

Värvika stiiliga Liis Lemsalu tunnistas Elu24-le peale moeshowd, et see on tal esimene kord niimoodi kollektsioone hinnata ning varem on ta käinud ainult lauluvõistuste žüriis.

«Kõige rohkem ütlen kiidusõnu korraldusmeeskonnale, sest kõik toimis suurepäraselt. Väga meeldis mulle ka lavakujundus ja valgustus, mis nägi väga kvaliteetne välja,» hindab Liis äsja laval nähtut.

Noorte kollektsioonide kohta leiab lauljatar samuti vaid julgustussõnu: «Inimesed on nii tublid ja alati tuleb kiita neid, kes tegelevad sellega, mis neid huvitab ja ei löö käega.»

Mis inspireerib Liis Lemsalu enda stiili?

R2 Aastahiti riietuse suhtes tundus algselt Liisile, et see nägi kodus natukene teine välja, kui ta hiljem piltidelt end avastas ning selline vastukaja tuli talle natukene üllatusena.

«Varem ma ei tundnud, et tahaks just neid riideid kanda, nüüd aga eksperimenteerin ja teen seda, mida soovin. Mood on pidevas liikumises ja arenemises,» lisab lauljatar.

Ka lavakostüümide stilistika teeb Liis omale kõik ise ning talle ei meeldi, et keegi teine toob talle asjad ette ning kujundab tema stiili.

«Inimene peab tegema seda, mis talle meeldib, peaasi, et teistele liiga ei tee,» kostab rõõmsa olemisega Liis Lemsalu lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles